Deze spaghetti met edamame en knoflook is lekker én gezond. Een snelle en makkelijke pasta met weinig ingrediënten die binnen 20 minuten op tafel staat.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-05-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul de grote kookpan met water en breng aan de kook. Kook hierin de edamame boontjes enkele minuten, haal deze dan uit het water met een schuimspaan en breng het water opnieuw aan de kook.
Kook hier dan de spaghetti in tot deze al dente is. Pel ondertussen de knoflooktenen en snijd deze zo fijn mogelijk. Hak de peterselie fijn en zet opzij.
Verhit ruim olijfolie in de grote bakpan en fruit hierin de knoflook enkele minuten op middellaag vuur. Voeg dan de edamame boontjes toe en bak nog enkele minuten langer.
Giet de spaghetti af en voeg deze dan ook toe aan de bakpan. Voeg de rasp van de citroen toe en het sap van de halve citroen. Breng op smaak met peper en zout en maak de spaghetti af met de gehakte peterselie. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.