Een ontzettend verfrissend drankje, om te vieren dat de lente is begonnen. Deze Aperol cocktail met limoen en frambozen is dorstlessend en super snel klaar.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 22-03-2017, dit recept is voor 2 personen en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pers het sap uit de helft van de limoen en snijd de andere helft in partjes. Meng het limoensap met Aperol en een flinke scheut vlierbloesemsiroop.
Je kunt de exacte hoeveelheid naar smaak toevoegen om de cocktail iets zoeter te maken.
Verdeel het mengsel over 2 glazen en vul aan met ongeveer 150 ml bruisend water per glas.
Verdeel de partjes limoen en frambozen en maak de cocktail af met ijsklontjes. Serveer direct en geniet van deze heerlijke cocktail!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.