Van een Indiase kruidige yoghurt marinade zal je kip, of kippendijen, zó ontzettend lekker en zacht worden. Maak ze klaar op de barbecue voor nog meer smaak
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/indiase-kruidige-yoghurt-marinade
Tip: Dit recept is genoeg voor ongeveer 400 - 500 gram vlees.
Het maken van de marinade is heel simpel. Pel de ui en knoflooktenen en snijd deze fijn. Pers het sap uit de limoen en meng dit dan samen met de yoghurt, fijngesneden ui en knoflook.
Voeg er dan alle specerijen aan toe en meng tot een glad mengsel is ontstaan. De marinade komt het beste tot zijn recht bij kip. Wij gebruikten kippendijen en na het marineren maakte we deze klaar op de barbecue.
Hoe langer je de kip laat marineren, hoe malser en smaakvoller het vlees zal worden. Wij aten deze kruidige kippendijen met een frisse komkommersalade. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.