Deze barbecue kabeljauw met walnotenpesto is perfect voor de aankomende lente. Een snelle en heerlijke vis, klaar binnen 20 minuten mét zelfgemaakte pesto
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/barbecue-kabeljauw-met-walnotenpesto
Maak dan de pesto met een blender, dit kan ook een klein model zijn. Meng het sap van een halve limoen met de blaadjes basilicum, walnoten, een flinke scheut olijfolie en peper en zout naar smaak. Pureer dit en zorg dat het smeuïg is door eventueel meer olijfolie toe te voegen.
Barbecue kabeljauw met walnotenpesto
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.