Gegrilde groene asperges zijn mijn favoriet, ze hebben verder helemaal niets meer nodig. De nootachtige smaak van de groene asperges is gewoon perfectie.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gegrilde-groene-asperges
Schil de asperges, begin hiervoor ongeveer 2 cm onder de kop en schil rondom. Het is niet perse noodzakelijk om de groene asperges eerst te schillen.
Snijd de onderste 2 cm van de asperge af en verhit ondertussen de grillpan. Je kunt de asperges ook met je handen breken, dan zullen ze breken op het punt waar ze houterig worden.
Besprenkel de asperges met olijfolie en grill deze enkele minuten aan alle kanten. Bestrooi met peper en zout en eventueel een beetje citroensap. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.