Reacties op Lamsrack uit de oven

Het bereiden van een lamsrack uit de oven is makkelijker dan je misschien denkt, dit malse stukje vlees heeft niet veel nodig om super lekker te worden. Een aanrader voor de feestdagen!

Jacqueline plaatste op 18-12-2022 om 19:24:37
Gravatar van Jacqueline Eerder, had ik wel problemen met lamsvlees. Toen ik het tóch een keer geproefd had, was ik verkocht! Ik gebruikte het als variatie, bij de barbecue en toen ik het gemakkelijke recept op de site zag, was ik wederom verkocht. Lamsvlees, moet m.i., wél speciaal blijven dus ik denk dat het FANTASTISCH GESCHIKT is, voor de Kerstdagen!! Ik zal een foto maken!
Ohmydish plaatste op 18-12-2022 om 21:06:58
Gravatar van Ohmydish

Hoi Jacqueline, dankjewel voor je leuke bericht! Helemaal met je eens, wij eten het ook alleen met bijzondere gelegenheden! Een foto is altijd super leuk, als je wil mag je deze naar me mailen: veronique@ohmydish.nl Heel veel liefs, eet smakelijk en hele fijne feestdagen! 

Wil je een reactie achterlaten?


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.