Ohmydish.nl


Reacties op Lavendel honing cheesecake

Deze lavendel honing cheesecake kan op verschillende manieren aan zijn lavendelsmaakje komen. Gemalen lavendel, extract, net wat je hebt. Klaar in een uur.

Christianne plaatste op 09-04-2019 om 09:26:16
Gravatar van Christianne Hoi! Ik heb echt superveel zin in dit maken! Vraagje: als ik lavendelextract gebruik, hoeveel voeg ik dan toe? Nog steeds twee eetlepels? Vast bedankt!
Ohmydish plaatste op 09-04-2019 om 10:29:32
Gravatar van Ohmydish Hoi Christianne, dankje! Extract is sterker dan gedroogde lavendel, dus ik zou het verminderen naar 1 eetlepel. Ik zal het er even duidelijker bij vermelden :) Fijne dag en alvast veel bakplezier!
Ohmydish plaatste op 06-05-2019 om 15:27:33
Gravatar van Ohmydish Het is niet hetzelfde, maar zover ik via google kan vinden is essentiële olie eetbaar. Je hebt er wel echt maar een paar druppeltjes van nodig, want het is ontzettend sterk! Groetjes

Wil je een reactie achterlaten?


Zomer recepten

Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!