Super makkelijk potato skins met cheddar van de barbecue zijn een heerlijk bijgerecht. Recept voor 5 personen, klaar in 20 minuten. Laat een reactie achter
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/potato-skins-met-cheddar-van-de-barbecue
Deze "potato skins" worden gebakken op de barbecue, maak deze alvast aan en zorg ervoor dat de kolen witheet zijn voordat je gaat beginnen met dit recept.
Bak de spekjes in een klein bakpannetje. Je hoeft geen boter of olie toe te voegen, het vet dat uit de spekjes komt is ruim voldoende.
Bak totdat de spekjes naar voorkeur zijn gebakken, wij vinden het heerlijk om de spekjes krokant te bakken. Doe de spekjes na het bakken in een kom en zet deze aan de kant.
Rasp een hoop milde cheddar kaas in de andere kom en zet deze ook aan de kant. Snijd elke aardappel doormidden en verpak deze in aluminiumfolie.
Dat is alles wat je hoeft te doen ter voorbereiding!
Let op: afhankelijk van het type aardappel kan de kooktijd variëren. Plaats de ingepakte aardappels op de rand van het rek van je barbecue.
Je kunt ze ook in het midden plaatsen, maar dan zul je ze wat vaker moeten controleren. Je kunt controleren of de potato skins gaar zijn door er met een vork in te prikken.
De aardappels zijn gaar als de vork er makkelijk in gaat. Haal de barbecue potato skins uit de verpakking wanneer deze gaar zijn. Voeg dan direct een klein handje met geraspte milde cheddar kaas, en wat spekjes.
Snijd wat verse bieslook fijn en garneer hiermee de potato skins. Eet smakelijk!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.