Ohmydish.nl


Boter

 

Goulashkroket

2 uur 50 minuten 6 personen

Eet jij wel eens een goulashkroket? Wist je dat je deze ook zelf kunt maken, met mals rundvlees, paprika en meer in een krokant jasje. Yum!


Krokante kaasrolletjes

20 minuten 6 personen

Deze krokante kaasrolletjes zijn makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Een perfect makkelijk hapje op een feestje ipv de standaard chips en nootjes.


Wafels

25 minuten 6 personen

Volgens oude traditie worden er tijdens oud&nieuw in Limburg wafels gebakken. Deze zachte wafels zijn zo al heel lekker, maar nog lekkerder met een toef slagroom.


Mini blauwe bessen cheesecake

25 minuten 8 personen

Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.


Vissoufflé

50 minuten 6 personen

Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.


Hele kalkoen bereiden in de oven

4 uur 6 personen

Een hele kalkoen bereiden in de oven vult je huis enkele uren met een heerlijke geur. Deze kalkoen met een geweldige kruidenboter is het perfecte pronkstuk tijdens de feestdagen!


Zeebaars met gnocchi en beurre blanc

45 minuten 4 personen

Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!


Zelf beurre blanc maken

30 minuten 6 personen

Zelf beurre blanc maken is niet zo moeilijk als je misschien zou denken. Een heerlijke witte wijnsaus met sjalotjes die perfect is bij vis. Een botersaus die fluweelzacht en romig is.


Zelf mini frikandelbroodjes maken

40 minuten 6 personen

Zelfgemaakte frikandelbroodjes zijn super lekker, zien er leuk uit en zijn ook nog eens makkelijk te maken


Yuzu taart

1 uur 55 minuten 12 personen

Een ontzettend zachte en romige yuzu taart met een zelfgemaakte taartbodem. Je kunt ook andere citrussoorten gebruiken.


Aardappelpuree met bieslook

30 minuten 4 personen

Een gladde en smeuĂŻge aardappelpuree met bieslook is een heerlijk bijgerecht. Simpel en toch extra lekker door de verse bieslook.


Gnocchi alla romana

50 minuten 8 personen

Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.


Romige kip met zongedroogde tomaat

40 minuten 4 personen

Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.


Vijgen clafoutis

45 minuten 8 personen

Een vijgen clafoutis is ontzettend makkelijk om te maken. Een Frans gebak dat extra lekker is met zoete rijpe vijgen.


Gentse waterzooi

2 uur 6 personen

Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappels en stukjes kip.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.