Ohmydish.nl


Romig

 

Konijn met witte wijn en champignons uit de slowcooker

6 uur 45 minuten 6 personen

Dit gerecht zit boordevol smaak door de knoflook en spekjes. Super malse konijn met witte wijn en champignons uit de slowcooker, een feestelijk gerecht!


Yuzu taart

1 uur 55 minuten 12 personen

Een ontzettend zachte en romige yuzu taart met een zelfgemaakte taartbodem. Je kunt ook andere citrussoorten gebruiken.


Aardappelpuree met bieslook

30 minuten 4 personen

Een gladde en smeuĂŻge aardappelpuree met bieslook is een heerlijk bijgerecht. Simpel en toch extra lekker door de verse bieslook.


Romige kip met zongedroogde tomaat

40 minuten 4 personen

Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.


Affogato met chocoladesaus

20 minuten 4 personen

Vanille ijs dat wordt 'verdronken' in espresso, een klassiek en simpel Italiaans toetje. Affogato met chocoladesaus, een makkelijk dessert.


Gentse waterzooi

2 uur 6 personen

Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappels en stukjes kip.


Mini tiramisu met vijgen

30 minuten 6 personen

Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk Ă©Ă©npersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.


Kokoscurry met kip en courgette

40 minuten 4 personen

Een makkelijke kokoscurry met kip en courgette, zonder curry pasta maar wel met heerlijke smaakmakers. Klaar in 40 minuten.


Courgette lasagne

1 uur 20 minuten 4 personen

Een ontzettend smaakvolle courgette lasagne met de lekkerste béchamelsaus, tomatensaus en lasagnevellen van gegrilde courgette.


Perzik cheesecake

45 minuten 12 personen

Deze perzik cheesecake is te maken zonder oven, ideaal voor de zomer als de perziken in het seizoen zijn. Heerlijk romig en een tikje zoet.


Sperziebonenschotel

1 uur 20 minuten 4 personen

Een ontzettend lekkere sperziebonenschotel met kerrie, aardappels en tomaat. Een vegetarische ovenschotel, maar je kunt er als je wilt gehakt aan toevoegen.


Scampi diabolique

20 minuten 4 personen

Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!


Rode zuurkoolstamppot

40 minuten 4 personen

Deze rode zuurkoolstamppot kan het hele jaar gegeten worden door de frisse en knapperige zuurkool en appel. Extra lekker met een vleugje mosterd.


Kip piccata

20 minuten 4 personen

Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.


Crudité

20 minuten 2 personen

Crudité is een makkelijk en smaakvol gerecht uit Frankrijk. Rauwe groenten met een heerlijke dipsaus met limoen en parmezaanse kaas.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.