Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:09
20 minuten 4 personen (8)Een echte Franse klassieker, de steak tartaar. Niet moeilijk om te maken, heerlijk als voorgerecht geserveerd met gegrild brood. Recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:07
40 minuten 4 personen (5)Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:05
10 minuten 5 personen (17)Ideaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zó klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:04
20 minuten 2 personen (3)Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:02
20 minuten 4 personen (22)Een klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 14:33
30 minuten 4 personen (21)Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.