Ideaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zó klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 10-04-2020, dit recept is voor 5 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de witlof en verwijder eventuele lelijke of slappe bladeren. Schil de zure appel en snijd deze zo fijn mogelijk. Snijd ook de augurken zo fijn mogelijk.
Meng samen met de tonijn uit blik in een kom samen met 2 eetlepels mayonaise. Meng alles goed en breng op smaak met peper en zout.
Haal alle blaadjes van de witlof. Als je het uiteinde van de stronk eraf snijdt zal dit makkelijker gaan. Vul elk blaadje met een beetje tonijnsalade en serveer direct. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.