Opgeslagen op 28/06/2022 om 15:54
30 minuten 4 personen (24)Een heerlijke beef tataki is een biefstuk op Japanse wijze. Heerlijk mals en sappig vlees op een knapperige salade, het perfecte voorgerecht. Met smaken die precies in balans zijn.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:47
55 minuten 4 personen (16)Dit torentje met spinazie en gepocheerd ei is een feestelijk vegetarisch voorgerecht. De perfecte start van je kerstmenu, met een makkelijke romige dressing.
Opgeslagen op 26/12/2021 om 17:45
1 uur 4 personen (18)Deze kiprollade met champignons is gemaakt met kipfilet en daarom extra makkelijk om te maken. Heerlijk met nootjes en rode wijnsaus, perfect voor de feestdagen.
Opgeslagen op 20/10/2021 om 17:52
3 uur 20 minuten 20 personen (27)Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen maken in rode wijn en gember en eventueel kaneel.
Opgeslagen op 27/09/2021 om 13:50
35 minuten 4 personen (33)Witlof is een heerlijke groente en een perfect bijgerecht. Een tikkeltje zoet door deze eerst te karameliseren voor een heerlijke witlof met brie uit de oven.
Opgeslagen op 14/05/2021 om 20:40
25 minuten 2 personen (30)Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.
Opgeslagen op 24/04/2021 om 18:32
40 minuten 4 personen (16)Groene asperges in bladerdeeg zien er leuk uit, zijn super lekker en daardoor het perfecte lente hapje. Een perfecte combinatie van romig, krokant en hartig.
Opgeslagen op 24/04/2021 om 18:31
30 minuten 6 personen (16)Heerlijke gevulde vol-au-vent met witte asperges, lekker als lunch of voorafje. Deze pasteitjes zijn perfect voor de lente terwijl de asperges in het seizoen zijn.
Opgeslagen op 13/01/2021 om 17:54
35 minuten 20 personen (7)Bij het kerstdiner is een klein hapje vooraf, tijdens het aperitief, zeer aangenaam. Deze amuse van polenta en zoete aardappel is heerlijk én vegetarisch!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:25
25 minuten 6 personen (5)Leuk om uit te delen tijdens feestjes: scampi in gespiraliseerde aardappel. Gebakken in de oven, klaar in 25 minuten. Recept voor 6 personen.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:20
20 minuten 8 personen (4)Geweldig recept om eens een keer je eigen kippenlever paté te maken. Recept voor 8 personen, klaar in twee en een half uur.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:19
25 minuten 4 personen (13)Maak een keer wat anders dan de standaard gekookte asperges. Deze heerlijke roergebakken witte asperge salade is fris, hartig en zoet tegelijk, perfect voor de lente.
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:15
30 minuten 8 personen (10)Super makkelijke filodeegpakketjes met peer en blauwe kaas. Extra lekker door de nootmuskaat. Peer en nootmuskaat? Ja echt, probeer het eens!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:13
2 uur 10 minuten 10 personen (21)Een vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!
Opgeslagen op 11/01/2021 om 15:11
10 minuten 6 personen (20)Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.