Een lekker, snel en vooral makkelijk koud borrelhapje die iedereen kan maken! Deze komkommerhapjes met kruidenkaas en ham zijn klaar in maar 5 minuutjes.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 05-05-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 28-09-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/komkommerhapjes-met-kruidenkaas-en-ham
Haal het bakje kruidenroomkaas uit de koelkast, hierdoor zal dit makkelijker te smeren zijn. Was de komkommer en de tomaat onder koud stromend water.
Snijd de komkommer in redelijk dikke plakken, ongeveer zo dik als je vinger. Snijd de tomaat doormidden en vervolgens in dunne plakjes.
Snijd een plak ham in vierkantjes ongeveer ter grootte van de komkommerschijfjes. Leg een plakje tomaat op de komkommer, dan een `vierkantje` ham. Smeer of plaats een beetje kruidenroomkaas erbovenop.
Verdeel een snufje provençaalse kruiden over de hapjes heen en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct, geniet ervan!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 05-05-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 28-09-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.