Deze snelle hapjes van bladerdeeg met pesto zijn super makkelijk om te maken en daarom extra leuk voor een feestje of je volgende borrel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 21-10-2022, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Besmeer de helft van het bladerdeeg met ongeveer 3 eetlepels groene pesto en een kleine handvol Parmezaanse kaas en vouw het deeg dubbel.
Snijd het deeg in repen van ongeveer 1.5 cm. Draai elke reep een paar keer rond en draai deze dan in een rondje.
Stop het uiteinde onder, zodat deze tijdens het bakken zoveel mogelijk rond zal blijven.
Leg het bladerdeeg rolletje op een bakplaat bekleed met bakpapier en herhaal voor het resterende bladerdeeg.
Bak de rolletjes mooi goudbruin in ongeveer 15 tot 20 minuten, geniet ervan!
Hoe lang kan ik bladerdeegrolletjes bewaren?
Je kunt het bladerdeeg met pesto ongeveer 2 dagen bewaren in een goed afgesloten bak.
Kan ik ook andere pesto gebruiken?
Behalve groene pesto kun je ook rode pesto gebruiken.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.