Deze cherry tomaten clafoutis is makkelijk om te maken. Een heerlijke taart met eieren, kaas en kruiden. Lekker als lunch of avondeten.
Rode kool is altijd lekker, maar heb je als eens zoetzure rode kool geprobeerd? Het krijgt door de azijn een prachtige kleur en geeft veel gerechten extra structuur.
Deze zoete aardappel stamppot met witlof is een goede combinatie met de nootachtige smaak van rucola. De witlof is extra lekker omdat deze gekarameliseerd is.
Geroosterde broccoli met miso is een makkelijk bijgerecht met weinig ingrediënten. Heerlijke beetgare broccoli met een sausje uit oven de oven, yum!
Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.
Een simpele en smaakvolle witlofsalade met granaatappel is heerlijk als lunch of bijgerecht. De nootjes maken deze salade extra hartig en zoutig.
Eet jij wel eens een goulashkroket? Wist je dat je deze ook zelf kunt maken, met mals rundvlees, paprika en meer in een krokant jasje. Yum!
Deze snijbonenstamppot is heerlijk smeuïg en extra smaakvol met mosterd en spekjes. Zonder spekjes ook een erg lekkere vegetarische stamppot.
Deze salade met eend en sinaasappel heeft maar weinig ingrediênten maar zit boordevol smaken met het licht zoute van de gerookte eendenborst samen met de frisse sinaasappel en venkel.
Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Deze wortelfrietjes zijn gemaakt in de pan, een super makkelijk en licht zoet bijgerecht. Perfect voor de feestdagen!
Dit gerecht zit boordevol smaak door de knoflook en spekjes. Super malse konijn met witte wijn en champignons uit de slowcooker, een feestelijk gerecht!
Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Een bijgerecht voor het diner hoeft niet moeilijk te zijn. Deze simpele spruitjes met appelstroop zijn licht zoet van smaak, zo heb je ze nog nooit gegeten!
Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.