Deze Gruyère en cheddar kaas taco's zijn zó lekker. Gevuld met gehakt, verse groenten en een laag gesmolten kaas. Klaar in een half uur.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 30-10-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 12-01-2024
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gruyere-en-cheddar-kaas-tacos
Was de lenteui, komkommer, rode paprika en de tomaat.
Snijd de groenten dan in dunne plakjes. Haal de zaadlijsten uit de rode peper en snijd deze dan in dunne plakjes.
Pel de rode en gele ui, snijd dan in blokjes. Plet de teentjes knoflook en snijd in kleine stukjes.
Rasp de Gruyère en cheddar kaas in een kom. Bereid de Whisky cocktailsaus, maar je kunt ook een sausje uit de supermarkt gebruiken.
Verhit een scheutje olijfolie in de grote bakpan. Fruit daar de gele ui en rode peperstukjes in aan. Bak dan het gehakt rul.
Vul een tacoschelp met gehakt, groente en als laatste een mix van de Gruyère en cheddar kaas.
Leg 2 tot 3 gevulde taco's op een bord en gebruik de grilstand van de oven om de kaas te laten smelten.
Serveer de Gruyèere en cheddar kaas taco's met een zelfgemaakte whisky cocktailsaus.
Garneer met de lenteui en een aantal plakjes limoen. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 30-10-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 12-01-2024
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.