Zelfgemaakte whisky cocktailsaus heeft maar 4 ingrediënten, lekker als sausje voor bij de barbecue of op een feestje als dipsaus. Klaar in 5 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 26-10-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 29-08-2024
Je kunt bij de drankenspeciaalzaak kleine flesjes whisky kopen, zoals deze ook te zien is op de ingredienten foto.
Je hebt namelijk niet super veel whisky nodig, om deze reden is het praktischer om een kleiner flesje te kopen. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs!
Meng 6 eetlepels mayonaise in een kom samen met sap van een halve citroen, 3 eetlepels tomaten ketchup en 2 eetlepels whisky.
Meng de saus goed door met behulp van een garde. Proef, en bepaal zelf of er meer mayonaise, ketchup, whisky of citroensap in moet.
Heb je liever een dikkere saus? Voeg dan wat meer mayonaise toe. Deze whisky cocktailsaus is heerlijk voor in een garnalencocktail, krabcocktail of gewoon voor bij een lekkere snack.
Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.