Hier vind je super lekkere vis recepten die je in de pan, oven, barbecue of grill kunt maken. Van heerlijke voorgerechten met zalm op een blini, viskoekjes en pangasius in tempura tot hoofdgerechten met zeebaars, kabeljauw, tongfilet en koolvis. Ook lekkere recepten voor zeevruchten kun je hier vinden.
Heerlijke klassieke oesters met een sjalot vinaigrette, ouderwets lekker met verjus. Een heerlijk fris voorgerecht, dit feestelijke gerecht is vooral in Frankrijk een traditie tijdens de feestdagen.
Een licht en makkelijk voorgerecht voor de feestdagen. Coquilles met hazelnoten en salie zijn snel klaar met een groots effect!
Een feestelijk en makkelijk voorgerecht om indruk te maken. Deze tonijntartaar met wasabi is heerlijk smeuïg en vol van smaak. Lekker met de nootachtige smaak van rucola.
Een snelle en makkelijke amuse van coquille met vanille staat binnen 10 minuten op tafel. Een luxe hapje voor de feestdagen, perfect voorafgaand aan het diner.
Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.
Albóndigas de choco zijn lekkere Spaanse tapas gemaakt van inktvis en gekookt in visbouillon.
Super leuk voorgerecht voor tijdens de kerst, deze krabcocktail met garnalen heb je in een handomdraai op tafel gezet.
Een zalm quiche met spinazie is altijd een goed idee, hartig en vol van smaak. Spinazie, zalm en eieren is een top combinatie en deze quiche heeft niet veel meer dan dat nodig.
Pepesan ikan is een bekend visgerecht uit Indonesië met een beetje pit en boordevol kruiden. Heerlijk gestoomde makreel met een zelfgemaakte boemboe.
Zelf kibbeling maken is makkelijk en super lekker. Een portie krokante vis met heerlijke kruiden en ravigottesaus, net zoals bij de visboer.
Een zomerse pastasalade met tonijn is makkelijk te maken met weinig ingrediënten. Heerlijk fris met paprika, augurk en meer.
Maak zelf heel makkelijk deze lekkere poké bowl met zalm en avocado, geserveerd met zelfgemaakte wasabi mayonaise!
Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!
Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.
Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Doe inspiratie op met deze lekkere recepten, speciaal voor jou hebben wij dit recept als tip klaargezet. Wat dacht je van deze lekkere okonomiyaki (japanse hartige pannenkoek) ? Okonomiyaki is een hartige en vullende pannenkoek gemaakt met onder andere witte kool, bacon, sushi gember, bonito vlokken en kewpie mayonaise!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.