Ohmydish.nl


Moederdag

 

Amarena kersen en mascarpone taart

1 uur 40 minuten 12 personen

Een amarena kersen en mascarpone taart met een prachtige roze kleur. Leuk voor Valentijnsdag, Moederdag of bijvoorbeeld tijdens een babyshower.


Wentelteefjes met zelfgemaakte nutella en aardbeien

15 minuten 2 personen

Wie houdt er nu niet van wentelteefjes. Wentelteefjes met zelfgemaakte nutella en aardbeien is een klassieke combinatie die gewoon heerlijk blijft!


Aardbeienwijn punch

10 minuten 2 personen

Heerlijke aardbeienwijn punch die je zonder gedoe kunt maken binnen 10 minuten. Het lekkerst in de zomer, en gekoeld. Recept voor 2 glazen punch.


Pizza taco

35 minuten 2 personen

Dit is een pizza met gemengd gehakt, sla en knoflook saus. Deze moet je absoluut een keer geproeft hebben. Klaar in 35 minuten.


Hartvormige bladerdeeg pakketjes

40 minuten 2 personen

Een leuk alternatief op alle zoetigheid met valentijnsdag. Leuke hart-vormige bladerdeeg pakketjes zijn precies wat je nodig hebt!


Chocoladetaart met frambozen

30 minuten 8 personen

Valentijnsdag komt eraan, dus wat is er dan beter dan een chocoladetaart met frambozen voor je geliefde? Mmmm, chocolade en frambozen!


Chocolade aardbeien

15 minuten 4 personen

Zien deze chocolade aardbeien er niet geweldig uit? Leuk cadeau dat je zelf kunt maken voor bijvoorbeeld valentijnsdag of moederdag.


Chocoladefondue

15 minuten 4 personen

Ben je nog op zoek naar een heerlijk en makkelijk dessert voor Moederdag? Maak dan eens deze chocoladefondue, mmm!Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.