Ohmydish.nl


Banaan

 

Banaan in filodeeg

20 minuten 4 personen

Deze heerlijke banaan in filodeeg is super knapperig en gemaakt met maar een paar ingredi├źnten. Klaar in 20 minuten en lekker met vanille ijs.


Bananenijs

1 uur 8 personen

Dit super romige bananenijs is net een milkshake, maar dan n├│g veel lekkerder! Gebruik goed rijpe bananen, voor het allerlekkerste roomijs.


Fruitspiesjes

5 minuten 4 personen

Met deze leuke fruitspiesjes maak je van fruit eten een traktatie, erg gezond en ziet er ook leuk uit!


Broodpudding met banaan

40 minuten 6 personen

Oud brood weggooien is zonde, zeker als je er nog een heerlijke broodpudding met banaan voor je ontbijt of toetje van kunt maken!


Kruidige zuurkoolschotel met banaan

1 uur 10 minuten 4 personen

Deze kruidige zuurkoolschotel met banaan moet je echt eens proberen. Met een krokant korstje, smeuïge banaan, ketjap en kruidige aardappelpuree.


Banoffee taart

40 minuten 12 personen

Een banoffee taart is een bekende taart met banaan, karamel en slagroom. Niet moeilijk om te maken, maar je moet er wel nog even op wachten.


Bananen met whisky

1 uur 5 minuten 4 personen

Bananen met whisky is een heerlijk toetje met weinig moeite. Het klinkt misschien gek, maar door het marineren zal de banaan naar whisky gaan smaken. Kies dus een whisky naar smaak.


Gebakken banaan met kokos

20 minuten 8 personen

Dit toetje is z├│ simpel, maar de combinatie van romige kokos en warme krokante banaan is echt hemels. Gebakken banaan met kokos is klaar binnen 20 minuten.


Vanillepudding met banaan en oreo koekjes

10 minuten 4 personen

Minder dan 10 minuten toetje: vanillepudding met banaan en oreo koekjes. Simpel, snel en makkelijk! Recept voor 4 toetjes.


Bananensplit

10 minuten 1 persoon

Een uitvinding van Amerikaanse bodem is de bananensplit. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 1 persoon.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.