Een kruidenomelet met garnalen en groenten is heerlijk als lunch of makkelijke avondmaaltijd. Een gevuld omelet kan eigenlijk altijd wel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 27-06-2019, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Ontdooi indien nodig de garnalen eerst en dep ze droog. Maak de champignons schoon met een borstel of keukenpapier en snijd deze in dunne plakjes.
Pel de knoflookteen en snijd deze fijn. Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Was indien nodig de dille en peterselie, hak deze fijn.
Klop 3 eieren los met een scheut melk en breng op smaak met peper en zout. Voeg de helft van de tomaat, dille, peterselie en garnalen toe.
Als je beide omeletten tegelijk wilt maken verwarm je 2 pannen. Bak de helft van de champignons en knoflook enkele minuten in een bakpan met een beetje olijfolie.
Voeg dan het ei-mengsel toe en zet het vuur laag. Plaats de deksel op de bakpan en laat het omelet zachtjes garen in ongeveer 5 minuten. Als het ei volledig gestold is, is het klaar.
Klop dan nogmaals 3 eieren los met een scheut melk en breng op smaak met peper en zout. Voeg dan de resterende tomaat, dille, peterselie en garnalen toe.
Bak weer eerst de champignons en knoflook, voeg dan ei-mengsel toe en gaar het omelet met de deksel op de bakpan. Bestrooi eventueel met extra dille of peterselie en serveer direct. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.