Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.
Deze gevulde kwartels zien er feestelijk uit en ze zijn ontzettend lekker met een vulling van gehakt, knoflook en salie. De moeite waard!
Zien deze zelfgemaakte roze gnocchi er niet prachtig uit? Deze rode bieten gnocchi zijn heerlijk in combinatie met tijm, zwarte olijven en kaas.
Bij deze overheerlijke pompoengnocchi's is gebruik gemaakt van geroosterde pompoenpuree i.p.v. aardappel. Zacht van binnen en krokant van buiten!
Deze gnocchi met tomatensaus zijn heerlijk zacht en worden geserveerd met een simpele tomatensaus. Klaar in een uur tijd.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.