Een simpele komkommersalade met verse kruiden is te maken in een handomdraai. Een komkommersalade met weinig ingrediënten, weinig moeite en veel smaak.
Deze ouderwetse komkommersalade met azijn is lekker fris en kun je het beste bij een pittig gerecht serveren. Deze zet je binnen een handomdraai op tafel!
Deze knapperige maïs salade is gemaakt met verschillende soorten groenten en een simpele dressing. Heerlijk als bijgerecht of als lunch.
Wil je eens iets anders tijdens de lunch? Maak dan eens deze naan met kip, atjar en pinda's. Heerlijk kruidige gemarineerde kipstukjes op geweldig brood.
Sabich is een klassieker uit de Israëlische keuken. Een vegetarisch broodje boordevol smaken, groenten en stiekem nóg lekkerder dan de bekende falafel.
Springrolls met kip en sesamsaus zijn het hele jaar lekker. Boordevol knapperige groenten en heerlijk als snack, lunch of avondeten.
Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.
Nu het weer beter begint te worden, is de tijd voor salades eindelijk weer echt aangebroken. Ik ben er dol op! Zo ook op deze komkommersalade met rode ui.
Hartig bijgerecht dat bij veel hoofdgerechten past. Deze zoetzure komkommer kun je in 10 minuten bereiden, recept voor 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.