Een Franse borrelplank maken is niet moeilijk. Super feestelijk voor de feestdagen om met z'n allen van te genieten en extra lekker met gesmolten camembert om te dippen.
Niet iedereen is even dol op rauwe oesters, gaar ze daarom eens in de oven. Deze gegratineerde oesters met o.a. sjalot en witte wijn zijn het perfecte feestelijke voorgerecht of hapje.
Heerlijke klassieke oesters met een sjalot vinaigrette, ouderwets lekker met verjus. Een heerlijk fris voorgerecht, dit feestelijke gerecht is vooral in Frankrijk een traditie tijdens de feestdagen.
Glühwein is een heerlijk drankje dat je op koude en winterse dagen kunt drinken. Deze kruidige warme rode wijn maak je heel simpel zelf met dit recept!
Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.
Deze feestelijke hapjes zijn gemaakt met weinig ingrediënten. De gerookte eendenborst in combinatie met rode ui en frisse sinaasappel in deze blini's met eend zijn perfect.
Deze mini saucijzenbroodjes zijn ideaal als hapje tijdens de feestdagen, zoals de kerst brunch of op oudejaarsavond. Heerlijk krokant deeg gevuld met gehakt.
Deze Franse cocktail is een echte klassieker, maar dan met een twist. Lavendel Kir Royal is heerlijk bruisend, een tikkeltje zoet en toch fris.
Typisch oud-Hollandse appelbeignets voor een heerlijk oud en nieuw. Klaar in minder dan een half uur tijd, recept voor 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.