Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 13-05-2020, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 13-08-2024
Pel de knoflookteen en halve ui en snijd deze grof. Voeg deze samen met de vis toe aan de keukenmachine en maal deze fijn.
Verplaats het mengsel dan naar een kom en voeg hier dille en de rasp van een halve citroen aan toe. Voeg een klein ei en ongeveer 3 eetlepels bloem aan toe.
Je kunt eventueel meer bloem toevoegen als het mengsel nog erg plakkerig is. Voeg niet teveel bloem toe want dan zullen de koekjes erg droog worden. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Verhit een flinke scheut olie in een bakpan. Maak hoopjes van ongeveer een eetlepel van het mengsel en druk dit plat. Bak beide kanten mooi goudbruin en serveer direct.
Deze viskoekjes zijn lekker met bijvoorbeeld tartaarsaus, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.