Dit snelle borrelhapje maak je makkelijk zelf, want deze wraprolletjes met zalm zet je in een handomdraai op tafel. Ideaal voor je volgende feestje of borrel.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 28-07-2023, dit recept is voor 12 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de sla indien nodig en verwijder overtollig water met een sla centrifuge. Verwijder eventueel harde steeltjes van de veldsla.
Meng 100 gram crème fraîche met rasp en het sap van een halve citroen. Snijd een half bosje bieslook fijn en voeg dit toe. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
Plaats een wrap op een snijplank en besmeer deze met een laag crème fraîche. Plaats hier 2 plakken gerookte zalm op en verdeel er een beetje sla en dille over.
Rol de wraps strak op en snijd deze in stukjes. Je kunt er eventueel prikkers insteken, maar dit is niet per se noodzakelijk.
Herhaal voor de resterende wraps en serveer deze wraprolletjes met zalm op een feestje of als borrelhapje. Eet smakelijk!
Hoe kun je wraps strak oprollen?
Maak de vulling van de wraps niet te dik en leg de vulling niet teveel aan de bovenste rand. Tijdens het rollen zul je dan namelijk de vulling eruit duwen, waardoor deze minder strak zal worden.
Hoe lang kun je wraps met zalm bewaren?
Wraps met zalm kun je maximaal 2 dagen in de koelkast bewaren, maar het liefste niet langer dan een dag omdat ze dan minder lekker zullen worden.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.