Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/antilliaanse-runderstoofpot
Antilliaanse runderstoofpot
Schenk een beetje runderbouillon in de pan om de aanbaksels los te maken en voeg dit dan ook toe aan de slowcooker. Schenk de rest van de bouillon samen met de jalapeño, kruiden en passata toe aan de slowcooker. Stel de slowcooker in op de laagste setting voor 5 - 6 uur.
Je kunt de aardappels al meteen toevoegen, wij kozen ervoor ze pas halverwege toe te voegen. Schil de aardappels, snijd in grove stukken en voeg deze ook toe aan de slowcooker. De exacte stoof tijd is afhankelijk van het vlees dat je gebruikt, soms is het na enkele uren al mals en soms duurt het dubbel zo lang. Breng op smaak met peper, zout en eventueel meer kruiden. Als de stoofpot niet genoeg is ingedikt, kun je deze eventueel binden met maizena. Serveer bijvoorbeeld met rijst, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.