Deze kippenpoten uit de slowcooker zijn zo mals dat de kip van het bot valt. Heerlijk met ketjap, limoen, kaneel en meer.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kippenpoten-uit-de-slowcooker
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn. Schil de gember en rasp deze fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap eruit.
Meng het limoenrasp en sap met knoflook, gemberrasp, ketjap, sojasaus, tamarinde pasta en sambal. Meng dit met de kippenpoten en zorg dat ze volledig bedekt zijn.
Plaats de kippenpoten met het mengsel en de kaneelstok in de slowcooker en stel deze in op de laagste setting.
Na 4 uur zal de kip zo mals zijn dat deze van het bot afvalt. Bestrooi eventueel met verse peterselie en serveer bijvoorbeeld met rijst en komkommersalade of couscous met groenten. Smakelijk!
Maak een gratis profiel aan op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!