Deze kippenpoten uit de slowcooker zijn zo mals dat de kip van het bot valt. Heerlijk met ketjap, limoen, kaneel en meer.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kippenpoten-uit-de-slowcooker
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn. Schil de gember en rasp deze fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap eruit.
Meng het limoenrasp en sap met knoflook, gemberrasp, ketjap, sojasaus, tamarinde pasta en sambal. Meng dit met de kippenpoten en zorg dat ze volledig bedekt zijn.
Plaats de kippenpoten met het mengsel en de kaneelstok in de slowcooker en stel deze in op de laagste setting.
Na 4 uur zal de kip zo mals zijn dat deze van het bot afvalt. Bestrooi eventueel met verse peterselie en serveer bijvoorbeeld met rijst en komkommersalade of couscous met groenten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.