Een winterse stoofpot met grapefruit, tomaat, ui en meer! Deze lamsstoofpot met kruidige couscous heeft vrij weinig ingrediënten en de slowcooker of braadpan doet het werk voor je.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/lamsstoofpot-met-kruidige-couscous
Bij een braadpan kun je het beste het lamsvlees eerst rondom aanbakken in olijfolie. Dan de uien en knoflook kort bakken en vervolgens pas de kruiden, sambal, grapefruit, olijven en tomatenblokjes toevoegen. Plaats een deksel op de pan en laat het ongeveer 4 uur lang zachtjes stoven.
Lamsstoofpot met kruidige couscous
Serveer de couscous met de lamsstoofpot en platte peterselie, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.