Deze kippendijen met tomatensaus uit de slowcooker zijn extra lekker door het toevoegen van sojasaus, gember en een beetje pit. Serveer met rijst.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kippendijen-met-tomatensaus-uit-de-slowcooker
Pel de ui en knoflooktenen en snijd deze fijn. Schil de gemberwortel en rasp deze fijn. Kneus de zwarte peperkorrels met de zijkant van je mes of onderkant van een pan.
Meng de gesneden ui, knoflook en gemberrasp met zwarte peper, passata, sojasaus, sambal en sesamolie in de kom van de slowcooker. Voeg de kippendijen toe en zorg dat ze volledig bedekt zijn met de saus.
Stel de slow cooker in op de laagste setting, na ongeveer 4 uur zullen de kippendijen zo gaar zijn dat ze van het bot afvallen.
Het zal niet nodig zijn om de tomatensaus op smaak te brengen met zout, aangezien de sojasaus en cashewnoten al zout genoeg is.
Serveer met rijst, cashewnoten en eventueel gekookte sperziebonen en kroepoek. Smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!