Overheerlijke eend uit de slowcooker, extra lekker door de toevoeging van granaatappel en champignons. Zó mals dat de eend van het bot afvalt, mm!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/eend-uit-de-slowcooker
Pel de ui en knoflooktenen, snijd de uien in halve dunne ringen en de knoflook fijn. Bak de uienringen nog kort in de bakpan en schenk een beetje van het granaatappelsap in de pan. Schenk de inhoud van de pan samen met de rest van het granaatappelsap en de sterke bouillon in de slowcooker.
Eend uit de slowcooker
Stel de slowcooker in op de laagste instelling en gaar de eendenbouten langzaam in ongeveer 6 uur tijd. Verwijder de takjes rozemarijn en tijm en serveer de malse eendenbouten met bijvoorbeeld salade en frietjes of pommes dauphine. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.