Deze hete kip uit de slowcooker kan natuurlijk ook gemaakt worden in een braadpan. Malse kip die van het bot valt, zó lekker! Serveer met geurige rijst.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/hete-kip-uit-de-slowcooker
Hete kip uit de slowcooker
Voeg de kaneelstok, ketjap en nootmuskaat toe aan de slowcooker en stel deze in op de laagste stand voor ongeveer 4 uur. De kippenbouten zullen nu zo mals zijn dat ze van het bot afvallen.
Verwijder de kaneelstok en serveer de kippenbouten en saus met bijvoorbeeld rijst en sperziebonen. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.