Kippensoep

Kippensoep

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Chinese kippensoep uitgekozen. Deze Chinese kippensoep is goed gevuld met onder andere gefrituurde glasnoedels, in dunne reepjes gesneden omelet en knapperige taugé. Volledig recept bekijken

Chinese kippensoep
😍 59Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Chinese kippensoep

35 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Schil de wortels en snijd in dunne reepjes of plakjes, doe dit ook voor de lenteui.

Breng 2 liter kippenbouillon aan de kook in een grote pan. Zet het vuur lager en kook hierin de kipfilets gaar. Voeg ook alvast de wortel toe.

Ga in de tussentijd verder met het recept. Tik 3 eieren los in een kommetje, voeg naar smaak peper en zout toe.

Voeg een scheutje zonnebloemolie toe aan de koekenpan, bak een zo dun mogelijke omelet (voeg dus niet teveel ei toe aan de pan).

Herhaal deze stap totdat al het ei gebruikt is. Leg de omeletten op elkaar. Wacht heel even totdat de omeletten afgekoeld zijn en rol ze dan op.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.