Er zit flink wat smaak in deze pasta met kastanjechampignons in balsamicoazijn. Recept voor 4 personen, klaar in iets meer dan een half uur.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 12-10-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 07-10-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pasta-met-balsamico-kastanjechampignons
Snijd de kipfilet in kleine reepjes of blokjes. Snijd de ui en knoflook zo fijn mogelijk. Snijd de kastanjechampignons in partjes. Snijd de kruiden fijn.
Breng water aan de kook in een grote pan. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote bakpan en fruit daar de ui en knoflook in. Voeg de stukjes kip en de helft van de peterselie en bieslook toe.
Voeg peper en zout toe naar smaak. Bak totdat de kip gaar is. Kook de spaghetti in de tussentijd in de grote pan met kokend water. Haal de kip uit de pan en voeg een scheutje olijfolie toe aan de grote bakpan.
Bak de in kwarten gesneden kastanjechampignons 5 minuten lang, voeg dan de balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af.
Meng de kip en champignons door de pasta heen samen met de andere helft van de peterselie en bieslook.
Serveer de pasta met kastanjechampignons in balsamicoazijn met geraspte Parmezaanse kaas, eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 12-10-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 07-10-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.