Deze heerlijke romige champignonsaus zet je in 15 minuten op tafel. Serveer met spaghetti en stukjes walnoot. Heerlijk doordeweeks gerecht!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pasta-met-champignonsaus
Hak de walnoten grof. Kook in de tussentijd de spaghetti al dente in ruim kokend water.
Schenk witte wijn erbij en kook tot er nog maar de helft van de wijn in de pan zit. Voeg dan de room en gedroogde oregano toe en kook nog ongeveer 5 minuten zachtjes op laag vuur. Breng nogmaals op smaak met peper en zout.
Serveer de champignonsaus met de gekookte spaghetti in een diep bord, garneer met stukjes walnoot. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.