Haal de zon in huis met deze simpele bladerdeegtaart met rozenbotteljam en fruit. Je kunt ook ander soort fruit gebruiken, zoals aardbeien of blauwe bessen.
Een klassieke clafoutis is gemaakt met kersen, maar heb je al eens een clafoutis met mirabellen gehad? Een soort kleine pruimen-kersen.
Een makkelijke mangotaart met een simpele zelfgemaakte bodem, slagroom, amandel en chocolade. Kan gemaakt worden met verse of diepvries mango.
Dit aardbeien en frambozentoetje in een glas is super makkelijk en is klaar binnen 20 minuten. Een heerlijk zomers dessert met yoghurt en koekjes.
Pruimenvlaai is een klassieker in Limburg, naar recept dat al generaties in mijn familie is. Je kunt hier verschillende rassen pruim voor gebruiken.
Kersen in siroop, oftewel amarena kersen. Ze zijn zo lekker door de toevoeging van drank. Een snelle variant, maar geef ze de tijd voor nog meer smaak.
Deze heerlijke kokos-mango tartelettes zijn kleine frisse taartjes boordevol mango en kokos, met een vleugje witte chocolade. Met zelfgemaakte taartbodem.
Een overheerlijke cakerol met frambozen en frisse roomkaas. Het ziet er feestelijk uit en is niet zo moeilijk als deze eruit ziet. Zorg ervoor dat je cake niet te dun is, dan komt het zeker goed!
Een Limburgse perzikvlaai is een klassieker, geliefd door velen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij smaakt ook nog eens heerlijk fruitig en fris.
Een heerlijk fruitige pavlova met perzik en kiwi is makkelijk te maken, alleen nog even geduld terwijl hij in de oven staat. Dat wordt smullen!
Clafoutis is een klassiek Frans kersengebak, het lekkerste als deze nog een beetje warm is. Maar afgekoeld ook nog steeds érg lekker.
Een zomers aardbeien-mascarpone toetje dat super makkelijk is. Binnen een kwartiertje klaar, dus des te sneller kun je ervan genieten!
Een zachte en romige frambozenmousse is zo gemaakt. Heerlijk voor elke gelegenheid. Kun jij wachten tot deze uit de koelkast mag?
Het brosse sloffendeeg gevuld met een heerlijke romige advocaat mousse is overheerlijk. Deze aardbeien-advocaat slof is makkelijk te maken.
Een ouderwetse rabarber schuim vlaai, maar dan met speltbloem en kokosbloesemsuiker en daarom (best) 'gezond'. Gemaakt met een typische gist vlaaienbodem.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.