Een heerlijk fruitige pavlova met perzik en kiwi is makkelijk te maken, alleen nog even geduld terwijl hij in de oven staat. Dat wordt smullen!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pavlova-met-perzik-en-kiwi
Ontvet de kom en garde van je elektrische mixer. Dit kun je het beste doen met een paar druppels citroensap en een keukenpapiertje. Voeg dan de eiwitten toe aan de kom en klop tot er zachte pieken ontstaan. Voeg dan beetje bij beetje 200 gram suiker toe en klop tot het eiwit stijf en glanzend is. Voeg een snufje zout, vanilla extract en een eetlepel maizena toe. Schep het eiwit op de bakplaat, niet te plat drukken, en bak ongeveer 1 uur lang in de voorverwarmde oven. Tijd is afhankelijk van je oven, de pavlova is goed als de buitenkant krokant is maar de binnenkant nog zacht. In principe is het dus een grote meringue met een zachte binnenkant.
Pavlova met perzik en kiwi
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.