Aardbeien-karnemelk ijs
😍 13Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Aardbeien-karnemelk ijs

Aardbeien-karnemelk ijs met een vleugje vlierbloesem is lekker fris en makkelijk te maken. Je kunt hiervoor evt. ook diepvries aardbeien gebruiken.

50 minuten
6 personen
Aardbeien-karnemelk ijs ingrediënten
Recept aardbeien-karnemelk ijs

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 31-05-2017, dit recept is voor 6 personen en duurt 50 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
40 minuten
Totale tijd
50 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Plaats de aardbeien samen met de witte basterdsuiker en de helft van de karnemelk in de blender en pureer dit tot een glad mengsel.

Meng dit dan met de rest van de karnemelk, scheutje vlierbloesemsiroop naar smaak en het sap van een halve citroen. 

Aardbeien-karnemelk ijs
Aardbeien-karnemelk ijs

Aardbeien-karnemelk ijs afmaken – 40 minuten

Giet het aardbeien mengsel in je ijsmachine en laat deze zo'n 40 minuten op volle kracht draaien. De tijd die nodig is om een stevig ijs te draaien is geheel afhankelijk van je ijsmachine.

Wanneer het ijs klaar is plaats je deze in je vriezer totdat je deze wil gaan serveren. Geniet van dit heerlijke aardbeien-karnemelk ijs!

Wat vind je van dit recept?

13 waarderingen
😍
13
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Aardbeien-karnemelk ijs"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.