Haal de zon in huis met deze simpele bladerdeegtaart met rozenbotteljam en fruit. Je kunt ook ander soort fruit gebruiken, zoals aardbeien of blauwe bessen.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 02-03-2021, dit recept is voor 8 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een taartvorm in met boter.
Plaats de plak bladerdeeg in de ovenschaal, rol de randen een beetje naar binnen en prik gaatjes in het bladerdeeg met een vork.
Bak het bladerdeeg gaar en mooi goudbruin in ongeveer 10 minuten. De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en soort bladerdeeg dat je gebruikt. Laat de taartbodem dan afkoelen.
Schil de mango en snijd in blokjes. Verdeel ongeveer 4 eetlepels rozenbotteljam over de bodem, maak de laag niet te dik omdat de smaak dan gaat overheersen.
Verdeel de blokjes mango, frambozen en de inhoud van de passievruchten erover. Maak af met blaadjes verse munt, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.