Op zoek naar een heel erg makkelijk dessert? Ga dan voor deze romige karnemelk panna cotta, klaar in 10 minuten en dan alleen nog maar wachten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/karnemelk-panna-cotta
Week de gelatine blaadjes in koud water. Zet het vuur uit, knijp het overtollige water uit de gelatineblaadjes en los deze op in de warme room. Meng de karnemelk bij het roommengsel en verdeel over de schaaltjes. Zet de schaaltjes voorzichtig in de koelkast en laat de panna opstijven in minimaal 2 uur.
Karnemelk panna cotta
Om de panna cotta uit de schaaltjes te halen, vul je een kom met warm water. Gebruik eventueel een klein mesje om langs de zijkanten van de schaaltjes te halen. Dompel de schaaltjes in het warme water en houdt de panna cotta dan op de kop boven een bord. Als de panna cotta er dan nog niet makkelijk uit komt, dien je de schaaltjes iets langer in het warme water te dompelen. Je kunt de panna cotta ook vanuit de glaasjes eten, je hoeft het niet perse op een bord te presenteren. Dit deden wij bijvoorbeeld ook niet met deze panna cotta. Serveer eventueel met rode besjes of ander fruit en geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.