Een klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.
Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.
Deze gele bieten carpaccio is heerlijk zoet en fris tegelijk. Heerlijke gekarameliseerde bietjes met een citroen dressing.
Deze gemarineerde courgette van de barbecue heeft een heerlijke extra toevoeging van feta en nootjes om het nóg lekkerder te maken!
Maak je eigen krabsalade met maar een aantal basis ingrediënten. Lekker voor op brood, op een toastje of als dipsaus!
Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.
Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!
Een zalmcocktail is een leuk voorafje om te serveren tijdens de feestdagen. Zó klaar in minder dan 10 minuten tijd.
Deze rode bieten tarte tatin is een heerlijke hartige taart met bieten en salie. Een perfecte combinatie met een dun laagje karamel.
Een echte Franse klassieker: oven-geroosterde knoflookbollen. Zacht en mals van smaak, heerlijk als smeersel op een stokbrood. Klaar in 20 minuten tijd.
Deze aardappel-truffelsoep is stiekem een beetje luxe, maar dan gewoon thuis. Een romige soep, heerlijk als voorgerecht tijdens de feestdagen of etentje.
Deze pittige rode rijst salade met kip en mango kun je net zo pittig maken als je zelf wilt. Heerlijk vullende salade boordevol frisse smaken.
Ook al is het nog niet altijd mooi weer, een heerlijke salade met gamba's, mango en mozzarella kan altijd. Ben je ook zo'n salade liefhebber?
Deze zalmrolletjes met mierikswortel zijn heerlijk als tapas tijdens een feestje, maar je kunt ze ook serveren als onderdeel van een voorgerecht of salade.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.