Deze aardappel-truffelsoep is stiekem een beetje luxe, maar dan gewoon thuis. Een romige soep, heerlijk als voorgerecht tijdens de feestdagen of etentje.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/aardappel-truffelsoep
Aardappel-truffelsoep
Pureer de soep dan met een staafmixer of blender. Zeef de soep eventueel, dit kan noodzakelijk zijn door de draadjes van de bleekselderij. Breng op smaak met peper en zout.
Klop de slagroom tot deze de dikte heeft van yoghurt. Verdeel de soep over kommen, verdeel er de geslagen room overheen en maak af met verse truffel. Of gebruik een beetje truffel uit een potje, gebruik hier dan niet teveel van omdat deze veel sterker smaakt dan verse truffel. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.