Ohmydish.nl


Vis

 

Blini's met gerookte zalm

30 minuten 6 personen

Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.


Vissoufflé

50 minuten 6 personen

Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.


Zeebaars met gnocchi en beurre blanc

45 minuten 4 personen

Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!


Scampi diabolique

20 minuten 4 personen

Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!


Viskoekjes

20 minuten 2 personen

Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.


Spaghetti met tonijn

30 minuten 2 personen

Deze spaghetti met tonijn is ontzettend makkelijk en staat binnen een half uur op tafel. Lekker verfrissend voor de lente met kappertjes en citroen.


Witlofbootjes met tonijn

10 minuten 5 personen

Ideaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zó klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!


Viscurry

50 minuten 4 personen

Deze viscurry is ontzettend geurig, kruidig en smaakvol. Makkelijk te maken in minder dan een uur tijd. Met verschillende soorten groenten en witvis.


Kabeljauw met gewokte groenten

40 minuten 4 personen

Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingredi√ęnten voor een makkelijke hoofd maaltijd.


Knoflookgarnalen

10 minuten 4 personen

Kort gebakken knoflookgarnalen in een pittige knoflook-olijfolie. Simpel en snel op tafel te zetten, recept voor 4 personen.


Garnalencocktail

10 minuten 2 personen

Deze garnalencocktail is een heerlijk voorgerecht die je heel makkelijk zelf kunt maken. Nóg lekkerder met zelfgemaakte whiskey cocktailsaus.


Zalmcocktail

10 minuten 2 personen

Een zalmcocktail is een leuk voorafje om te serveren tijdens de feestdagen. Zó klaar in minder dan 10 minuten tijd.


Pissaladière

55 minuten 6 personen

Maak zelf een pissaladière, dit is een typisch provençaalse pizza uit Nice. Met ansjovis, gekonfijte ui en zwarte olijven.


Zalmburgers

30 minuten 4 personen

Deze zalmburgers zijn heerlijk fris, serveer ze op een broodje met gegrilde courgette. Zonder broodje zijn deze krokante zalmburgers ook een aanrader.


Zalm spiesen van de barbecue

20 minuten 4 personen

Als je van vis houdt zijn deze zalm spiesen van de barbecue een aanrader. Ze zien er leuk uit en smaken nog eens extra lekker met botermalse zalm.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.