Een heerlijk broodje shoarma op zijn tijd is altijd lekker. Zelf shoarma maken is veel makkelijker dan je misschien denkt!
Babi Pongteh komt uit de Peranakaanse keuken, een keuken die o.a. Chinese en Maleisische invloeden combineert. Mals varkensvlees met shiitake en een heerlijke saus.
Risotto met chorizo en erwtjes is een smaakvolle doordeweekse maaltijd. Een ideaal éénpansgerecht dat binnen 40 minuten op tafel staat.
Deze varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus staan vaak op de kaart bij een bistro. Ontzettend vol van smaak en lekker met frietjes en sla.
Deze varkensrollade met stroopsaus is super mals en heerlijk zacht, kruidig en licht zoet. Een makkelijk pronkstuk tijdens de feestdagen.
Deze buikspek curry zit boordevol kruiden en het vlees is extra mals door deze de hele nacht te laten marineren. Heerlijk met o.a. linzen en sperziebonen.
Maak eens deze bbq varkensvlees en perzik spiesen, gegarandeerd een succes. De combinatie van gemarineerd varkensvlees, salie en zoete perzik is heerlijk.
Deze kleurrijke zoete aardappelsalade met chorizo en chioggia biet is heerlijk als zomerse maaltijd. Serveer eventueel met brood.
Sofrito is een Grieks gerecht met varkensvlees in een witte wijnsaus. Heerlijk fris met veel knoflook, peterselie en citroen.
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Deze pittige gehaktballetjes zijn op smaak gebracht met chorizo en ze zijn klaar in minder dan een half uur. Perfect tijdens de borrel of een feestje.
Een Feijoada stoofpot kan op verschillende manieren worden bereid. Traditioneel wordt deze geserveerd met sinaasappel, rijst en gekookte kool.
Deze zoetzure varkensreepjes ken je wellicht van bij de Chinees. Zeer makkelijk zelf te maken, om je vingers bij af te likken! Recept voor 4 personen.
Probeer eens een ander soort vulling met deze tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui. Heerlijke zoetzure kruidige kool voor een perfecte balans.
Een snelle nasi goreng met varkensvlees staat binnen 20 minuten op tafel. Je kunt deze een beetje pittiger maken door een verse rode peper toe te voegen. Recept voor 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.