Deze buikspek curry zit boordevol kruiden en het vlees is extra mals door deze de hele nacht te laten marineren. Heerlijk met o.a. linzen en sperziebonen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/buikspek-curry
Buikspek curry
Laat de curry dan ongeveer 1,5 tot 2 uur zachtjes sudderen. Controleer regelmatig of er extra water toegevoegd moet worden en of het vlees al mals is geworden. Verwijder eventueel de zwoerd en breng de curry eventueel op smaak met meer kruiden.
Serveer de curry met linzen, pompoen chutney, papadums en sperziebonen. De sperziebonen heb ik gemaakt in de wok en op smaak gebracht met een beetje kerriepoeder, knoflookpoeder, gemalen komijn, peper en zout. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.