Deze mini mokka hazelnoot schuimgebakjes zijn een perfect klein gebakje voor bij de koffie. Net zo lekker als de klassieke mokka hazelnotenschuimtaart met meringues en mokka crème.
Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.
Deze hartige taartjes met cherry tomaatjes zijn ontzettend makkelijk om te maken. Ze zijn snel klaar en de perfecte éénpersoons taartjes.
Deze tiramisu cheesecake is extra lekker met een koekjesbodem en te maken zonder ei. Een makkelijke taart zonder te bakken, wel nog even geduld!
Deze heerlijke kokos-mango tartelettes zijn kleine frisse taartjes boordevol mango en kokos, met een vleugje witte chocolade. Met zelfgemaakte taartbodem.
De bekende moelleux au chocolat is een heerlijk cakeje met pure chocolade. Deze witte chocolade en yuzu lava cake is een frisse variatie op de klassieker!
Deze mini hartige taartjes met meiknol zien er niet alleen super schattig uit, ze zijn ook nog eens overheerlijk. Gebruik bladerdeeg voor een snelle versie.
Een klein gebakje voor bij de koffie, krokant van buiten en zacht van binnen. Deze mini pavlova met amandel en witte chocolade is net even iets anders dan gebruikelijk.
Het brosse sloffendeeg gevuld met een heerlijke romige advocaat mousse is overheerlijk. Deze aardbeien-advocaat slof is makkelijk te maken.
Verras je geliefde met deze valentijnstaart met rood fruit. Extra lekker door een laag romige kwark. Ook zonder de hartjes is deze taart overheerlijk!
De limburgse kruimelvlaai, een klassieker en favoriet bij velen. Heerlijk ouderwets gistdeeg met een laag custard en een krokante kruimellaag.
Één van de meest bekende Limburgse vlaaien: abrikozenvlaai. Mét het authentieke raster, gemaakt van hetzelfde gistdeeg als de bodem naar recept van mijn oma
Een appelkruimelvlaai, met een makkelijke zelfgemaakte bodem en de kruimels zijn zelfs nóg makkelijker. Je moet er wel wat geduld voor hebben!
Zeer makkelijke mini lopende dulce de leche taartjes. Een snelle taart versie voor een last-minute afsluiter van het kerstdiner. Nóg zachter dan karamel!
Een chocoladetaart met marsepein mousse is een zoete taart die perfect is voor Sinterklaas. Je kunt de mousse natuurlijk ook als dessert eten zonder taart!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.