Een plaattaart met aubergine en basilicum is makkelijk om te maken. Maak je koelkast leeg door bladerdeeg te beleggen met verschillende groentes, zo lekker!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/plaattaart-met-aubergine-en-basilicum
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Maak een plak bladerdeeg door vierkantjes met water aan elkaar te plakken en maak een dunne rand rondom door het bladerdeeg naar binnen te vouwen. Prik gaatjes in de bodem en besmeer deze vervolgens met de makkelijke tomatensaus. Laat de randjes vrij van saus.
Plaattaart met aubergine en basilicum
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.