Een plaattaart met aubergine en basilicum is makkelijk om te maken. Maak je koelkast leeg door bladerdeeg te beleggen met verschillende groentes, zo lekker! Laat een reactie achter
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-08-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 21-10-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/plaattaart-met-aubergine-en-basilicum
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Maak een plak bladerdeeg door vierkantjes met water aan elkaar te plakken en maak een dunne rand rondom door het bladerdeeg naar binnen te vouwen. Prik gaatjes in de bodem en besmeer deze vervolgens met de makkelijke tomatensaus. Laat de randjes vrij van saus.
Plaattaart met aubergine en basilicum
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.