Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mini-blauwe-bessen-cheesecake
Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen.
Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Druk de koekkruimels op de bodem van muffinvormpjes.
Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de halve citroen en pers het sap eruit.
Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de blauwe bessen.
Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodempjes en maak de cheesecakejes af door de rest van de blauwe bessen erover te verdelen.
Zet de mini cheesecakejes dan minimaal 2 uur in de koelkast. Geniet ervan!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenJe proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.