Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mini-blauwe-bessen-cheesecake
Verkruimel de koekjes, dit kun je met een blender, keukenmachine of deegroller doen. Als je dit met een deegroller doet, kun je de koekjes het beste in een goed afgesloten zak doen. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels.
Druk de koekkruimels op de bodem van muffinvormpjes.
Meng roomkaas samen met Griekse yoghurt en poedersuiker. Rasp dan de schil van de halve citroen en pers het sap eruit.
Roer de rasp en het sap door het roomkaas mengsel samen met de helft van de blauwe bessen.
Verdeel het roomkaas mengsel over de koekjes bodempjes en maak de cheesecakejes af door de rest van de blauwe bessen erover te verdelen.
Zet de mini cheesecakejes dan minimaal 2 uur in de koelkast. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.