Rode kool is altijd lekker, maar heb je als eens zoetzure rode kool geprobeerd? Het krijgt door de azijn een prachtige kleur en geeft veel gerechten extra structuur.
Deze zoete aardappel stamppot met witlof is een goede combinatie met de nootachtige smaak van rucola. De witlof is extra lekker omdat deze gekarameliseerd is.
Deze beef teriyaki is makkelijk om te maken. Teriyaki saus is hartig en een tikkeltje zoet, biefstuk teriyaki is een heerlijke Japanse klassieker.
Volgens oude traditie worden er tijdens oud&nieuw in Limburg wafels gebakken. Deze zachte wafels zijn zo al heel lekker, maar nog lekkerder met een toef slagroom.
Deze mini blauwe bessen cheesecakes zijn zo klaar, ze zijn gemaakt zonder gelatine en zonder oven. Daardoor zijn ze iets zachter en vallen ze minder zwaar.
Als je van nootjes en karamel houdt is deze Paris brest een echte aanrader! Een krans van soezenbeslag met een heerlijke romige praliné vulling.
Deze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.
Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Deze chocolade koekjes zijn extra lekker met een laag chocolade en spikkels. Zonder zijn ze ook een aanrader en niet alleen lekker tijdens kerst.
Deze sinaasappeltaart is super romig, fris en zoet tegelijk. Met een zelfgemaakte taartbodem, frisse vulling en gekonfijte sinaasappel om het af te maken.
Deze speculaas tiramisu is perfect voor het heerlijke Sinterklaas avondje. Een luchtige tiramisu zonder drank, maar met karamel voor nog meer smaak. Extra lekker in combinatie met de speculaasjes.
Een luchtige witte chocolademousse met pepernoten is een heerlijk en makkelijk Sinterklaas toetje.
Een ontzettend zachte en romige yuzu taart met een zelfgemaakte taartbodem. Je kunt ook andere citrussoorten gebruiken.
Deze appel cocktail met kaneel is een tikje zoet dus heeft qua smaak iets weg van een appeltaart. Zowel warm, lauwwarm of koud te serveren.
Walnotenlikeur zelf maken is niet moeilijk, maar het heeft tijd nodig om zijn prachtige kleur en volle smaak te krijgen.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.